Kom til info-eftermiddag

Informationsarrangementer for mennesker med erhvervet hjerneskade, mennesker med rygmarvsskade og for pårørende

Vil du vide mere om, hvem der har glæde af behandlingsforløb på Neuroklinik? Hvordan behandlingsforløb foregår? Så kom til informationsarrangement på Neuroklinik, hvor klinikkens medarbejdere fortæller om træning og behandling.

Info-møder tilrettelægges for mennesker med erhvervet hjerneskade, med rygmarvsskade eller andre neurologiske lidelser.* Og info-møderne er også målrettet pårørende.

 

Tid, sted og forplejning

Vi aftaler et tidspunkt for info-møde, når du kontakter os. Og du kan også komme til næste faste info-eftermiddag: Dato på vej.

Arrangementerne foregår på Neuroklinik i Hermodsvej 5A, 2.tv, 8230 Åbyhøj. Der er elevator op til klinikken, og du finder elevatoren ved indgangen til Hermodsvej 5B. Elevatoren åbner ind i klinikken.

Neuroklinik byder på kaffe, kage og frugt under mødet.

Tilmelding

Du kan kontakte Neuroklinik for aftale eller tilmelding ved at skrive til nk@neuroklinik.dk.  Du kan også ringe til os på tlf. 35 11 11 34 og aftale nærmere om informationsmøde eller tilmelde dig og dine nærmeste til næste info-eftermiddag.

Neuroklinik gennemfører info-eftermiddage ved minimum to deltagere. Hvis du har tilmeldt dig et arrangement med for få deltagere, giver vi dig besked om eventuel aflysning eller flytning af mødet.

Det er gratis at deltage i info-eftermiddagene.

Hvis du ikke kan komme til info-eftermiddag

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i et af Neurokliniks infomøder, er du også altid velkommen til at ringe til os og få en samtale om, hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig eller én af dine nærmeste: tlf.3511 1134.

* Resultater kan variere fra person til person, og resultater kan ikke garanteres, da de altid opnås individuelt.