Mød specialisterne

Julian Steensgaard

Klinikejer Og fysioterapeut
Julian

I februar 2017 overtog Julian Neuroklinik, hvor han har arbejdet som fysioterapeut siden 2013. Julian er uddannet fra VIA University College Campus Nord og nåede at arbejde hos Neurocentret i Aarhus Kommune og Bo-, Rehabiliterings- og Aktivitetstilbuddet Tagdækkervej, inden han landede i Neuroklinik.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”Jeg føler mig heldig med mit arbejde, når klienterne åbner deres univers op for mig, og jeg har mulighed for at påvirke dem i en positiv retning.
Da muligheden bød sig for at kunne videreføre værdierne på Neuroklinik og samtidig bidrage med mine ideer og dermed udvikle Neuroklinik, var jeg ikke i tvivl, om at jeg skulle overtage klinikken”.

Værd at vide om Julian

Julian er generelt utilfreds mandag formiddag, eftersom Danmarks mest stabile fodboldhold, AGF, piner ham i weekenderne. Heldigvis er klienterne altid klar med en stikpille eller opmuntrende kommentarer: ”Så er ugen godt i gang, og jeg tror altid på, det kan blive bedre for klienterne… og AGF”, kommenterer Julian med et glimt i øjet.

Kurser
 • Introductory module 1, Human Movement
 • Bobath Basis Course
 • Bobath Advanced Course, Functional Mobility
 • Bobath Advanced Course, Core Stability and Function
Camilla

Camilla har gjort karriere hos Neuroklinik, siden hun blev uddannet fysioterapeut fra VIA University College Campus Nord.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”At se en klient tage hjem efter behandling og træning med et smil på læben, giver mig drive og gåpåmod og kan kun bekræfte mig 100 procent i, at jeg har det fedeste arbejde, hvor jeg har mulighed for at gøre en forskel. Det har stor betydning for mig, at jeg kan se, at klienterne trives og opnår synlige resultater”.

Værd at vide om Camilla

Møder du Camilla i Føtex, og undrer dig over, at hun ikke vil hilse på dig, er der en ganske legitim årsag til det. Så er du nemlig stødt ind i Camillas tvillingesøster, som ligner hende på en prik.

 Kurser
 • Bobath Basis Course
 • Bobath Advanced Course

Camilla Rathje

Fysioterapeut

Simon Fjellbo

Fysioterapeut
Simon

Simon er startet som Fysioterapeut hos Neuroklinik i efteråret 2018. Han har tidligere erfaring fra privatklinik og som fysioterapeut på Neurologisk afdeling, Frederikssund Hospital. Simon er uddannet fra Professionshøjskolen Metropol i København.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

“Jeg har helt siden uddannelsen haft en stor interesse for neurologisk fysioterapi. Det at kunne hjælpe mennesker med neurologiske lidelser, har altid været min store motivation. Neuroklinik giver de bedste rammer for netop dette, og det er derfor den fedeste arbejdsplads “

Værd at vide om Simon

Synes du Simon taler lidt mærkeligt? Kan du ikke helt sætte fingeren på, hvad det er ved Simons dansktale? Så er det fordi han er født og opvokset i Norge. Han skjuler det godt, men kan stadig ikke helt skjule det, når han hedder Fjellbo til efternavn. Simon bor på Frederiksbjerg. Det er måske ikke et rigtigt bjerg eller et fjell, men nordmanden han trives alligevel.

 Kurser
 • Bobath Basis Course
 • Bobath Advanced Course, Sensomotory activation of hand and foot.
Anette

Anette har været fysioterapeut på Neuroklinik siden juni 2019. Hun har 21 års fysioterapeutisk erfaring med neurologiske patienter fra fysioterapeutklinik, Stefanshjemmet, Hammel Neurocenter, MSO – Aarhus kommune og Syddjurs kommune.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”Neuroklinik er et sted med dygtige fysioterapeutiske håndværkere, tid til fordybelse og faglig udvikling på højt specialiseret plan. Jeg oplever et fagligt stærkt samarbejde om klienternes udvikling socialt, mentalt og fysisk. Det bedste ved arbejdet, er at se klienterne flytte sig videre i livet, og blive klogere på sig selv og deres evner og at fejre klienternes succesoplevelser med dem.”

Værd at vide om Anette

Alderspræsidenten blandt fysioterapeuterne, har 3 præ-og teenagere på hjemmefronten, der synes deres mor skal løbe hurtigere på deres fælles løbeture i skoven. Anette er i fritiden frivillig i Beder-Malling-Idrætsforening i udviklingen af senioridrætten og sejler med familien i deres H-båd om sommeren.

Kurser
 • Diplommodul i projektledelse på Erhvervs Akademiet Aarhus.
 • Instruktør i den demensvenlige idrætsforening v. DGI – Esbjerg.
 • Forebyggende – diplom modul v. VIA.
 • Sundhedsfremmende – diplom modul v. VIA.
 • Ergonomi og pædagogik v. Per Halvor Lunde.
 • Neuropsykologi og neuropædagogik – diplom modul v. VIA.
 • Kursus i Affolter, Bobath og Coombes konceptet v. Hammel Neurocenter
 • McKenzie credentialling examination
 • Supersole uddannelsen 1-2.
 • Idrætskursus-1-2-3, Fysioterapi i relation til tilbagevenden til idræt og fys. i felten.
 • Manuel Terapi kursus,1A, 1B og 2A.

Anette Uldall-Jessen

Fysioterapeut

Kairi Petersen

Fysioterapeut
Kairi

Kairi startede sin neuro-fysioterapeutiske erfaringer på Bo-, Rehabiliterings- og Aktivitetstilbuddet Tagdækkervej, hvor hun har været i to år, dette banede vejen for sin stilling på Neuroklinik. Kairi er uddannet fra VIA University College Århus N.

Hvorfor Neuroklinik?

Neurologi har altid fascineret mig, hjernens plasticitet og dens kompleksitet. Neuroklinik er et sted hvor man kan få lov at arbejde med en dybdegående kvalitet hvilket tiltaler mig meget. Jeg elsker at arbejde med mennesker, at motivere og hjælpe folk til at opnå opstillede mål, Neuroklink er den perfekte arbejdsplads til at realisere dette.

Værd at vide om Kairi

Ser du en blå tandemcykel komme susende forbi i Risskov, så er det nok Kairi som aktivt prøver at få en sjov form for motion. Foruden at cykle, holder hun meget af at træne og spille fodbold og løfte vægte i sin fritid.

Kurser
 • Certificeret Coach – Mindjuice København
 • Certificeret i Mindfulness – VIA, Århus N
 • “Idræt for mennesker med et udviklingshandicap” – Parasport, Hedensted