Mød specialisterne

Julian Steensgaard

Klinikejer Og fysioterapeut
Julian

I februar 2017 overtog Julian Neuroklinik, hvor han har arbejdet som fysioterapeut siden 2013. Julian er uddannet fra VIA University College Campus Nord og nåede at arbejde hos Neurocentret i Aarhus Kommune og Bo-, Rehabiliterings- og Aktivitetstilbuddet Tagdækkervej, inden han landede i Neuroklinik.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”Jeg føler mig heldig med mit arbejde, når klienterne åbner deres univers op for mig, og jeg har mulighed for at påvirke dem i en positiv retning.
Da muligheden bød sig for at kunne videreføre værdierne på Neuroklinik og samtidig bidrage med mine ideer og dermed udvikle Neuroklinik, var jeg ikke i tvivl, om at jeg skulle overtage klinikken”.

Værd at vide om Julian

Julian er generelt utilfreds mandag formiddag, eftersom Danmarks mest stabile fodboldhold, AGF, piner ham i weekenderne. Heldigvis er klienterne altid klar med en stikpille eller opmuntrende kommentarer: ”Så er ugen godt i gang, og jeg tror altid på, det kan blive bedre for klienterne… og AGF”, kommenterer Julian med et glimt i øjet.

Kurser
  • Introductory module 1, Human Movement
  • Bobath Basis Course
  • Bobath Advanced Course, Functional Mobility
  • Bobath Advanced Course, Core Stability and Function
Camilla

Camilla har gjort karriere hos Neuroklinik, siden hun blev uddannet fysioterapeut fra VIA University College Campus Nord.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”At se en klient tage hjem efter behandling og træning med et smil på læben, giver mig drive og gåpåmod og kan kun bekræfte mig 100 procent i, at jeg har det fedeste arbejde, hvor jeg har mulighed for at gøre en forskel. Det har stor betydning for mig, at jeg kan se, at klienterne trives og opnår synlige resultater”.

Værd at vide om Camilla

Møder du Camilla i Føtex, og undrer dig over, at hun ikke vil hilse på dig, er der en ganske legitim årsag til det. Så er du nemlig stødt ind i Camillas tvillingesøster, som ligner hende på en prik.

 Kurser
  • Bobath Basis Course
  • Bobath Advanced Course

Camilla Rathje

Fysioterapeut

Simon Fjellbo

Fysioterapeut
Simon

Simon er startet som Fysioterapeut hos Neuroklinik i efteråret 2018. Han har tidligere erfaring fra privatklinik og som fysioterapeut på Neurologisk afdeling, Frederikssund Hospital. Simon er uddannet fra Professionshøjskolen Metropol i København.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

“Jeg har helt siden uddannelsen haft en stor interesse for neurologisk fysioterapi. Det at kunne hjælpe mennesker med neurologiske lidelser, har altid været min store motivation. Neuroklinik giver de bedste rammer for netop dette, og det er derfor den fedeste arbejdsplads “

Værd at vide om Simon

Synes du Simon taler lidt mærkeligt? Kan du ikke helt sætte fingeren på, hvad det er ved Simons dansktale? Så er det fordi han er født og opvokset i Norge. Han skjuler det godt, men kan stadig ikke helt skjule det, når han hedder Fjellbo til efternavn. Simon bor på Frederiksbjerg. Det er måske ikke et rigtigt bjerg eller et fjell, men nordmanden han trives alligevel.

 Kurser
  • Bobath Basis Course
  • Bobath Advanced Course, Sensomotory activation of hand and foot.