Mød specialisterne

Julian Steensgaard

Klinikejer og fysioterapeut
Julian

I februar 2017 overtog Julian Neuroklinik, hvor han har arbejdet som fysioterapeut siden 2013. Julian er uddannet fra VIA University College Campus Nord og nåede at arbejde hos Neurocentret i Aarhus Kommune og Bo-, Rehabiliterings- og Aktivitetstilbuddet Tagdækkervej, inden han landede i Neuroklinik.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”Jeg føler mig heldig med mit arbejde, når klienterne åbner deres univers op for mig, og jeg har mulighed for at påvirke dem i en positiv retning.
Da muligheden bød sig for at kunne videreføre værdierne på Neuroklinik og samtidig bidrage med mine ideer og dermed udvikle Neuroklinik, var jeg ikke i tvivl, om at jeg skulle overtage klinikken”.

Værd at vide om Julian

Julian er generelt utilfreds mandag formiddag, eftersom Danmarks mest stabile fodboldhold, AGF, piner ham i weekenderne. Heldigvis er klienterne altid klar med en stikpille eller opmuntrende kommentarer: ”Så er ugen godt i gang, og jeg tror altid på, det kan blive bedre for klienterne… og AGF”, kommenterer Julian med et glimt i øjet.

Kurser
  • Introductory module 1, Human Movement
  • Bobath Basis Course
  • Bobath Advanced Course, Functional Mobility
  • Bobath Advanced Course, Core Stability and Function
Camilla

Camilla har gjort karriere hos Neuroklinik, siden hun blev uddannet fysioterapeut fra VIA University College Campus Nord.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”At se en klient tage hjem efter behandling og træning med et smil på læben, giver mig drive og gåpåmod og kan kun bekræfte mig 100 procent i, at jeg har det fedeste arbejde, hvor jeg har mulighed for at gøre en forskel. Det har stor betydning for mig, at jeg kan se, at klienterne trives og opnår synlige resultater”.

Værd at vide om Camilla

Møder du Camilla i Føtex, og undrer dig over, at hun ikke vil hilse på dig, er der en ganske legitim årsag til det. Så er du nemlig stødt ind i Camillas tvillingesøster, som ligner hende på en prik.

 Kurser
  • Bobath Basis Course
  • Bobath Advanced Course

Camilla Rathje

Fysioterapeut

Mie

Fysioterapeut
Mie

Mie er uddannet fysioterapeut (i 2006) og kom til Neuroklinik med stor erfaring. Mie har de seneste mange år arbejdet på neurologisk afdeling i Vejle og senest på Aarhus Universitetshospital, hvor hun bl.a. har været en del af ALS teamet.
Mie har gennem årene arbejdet med en række projekter indenfor det neurologiske område.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”Det er utroligt givende at få et indblik i, hvad den enkelte har af ønsker og mål for at få en bedre hverdag, og i den sammenhæng at have muligheden for at træne med klienterne over en længere periode og i et intensivt forløb for derigennem at opnå mål og ønsker”.

Værd at vide om Mie

Mie arbejder ikke altid. Når hun holder fri fra klinikken, bruger hun meget tid med sine to børn, som skal køres til sportsaktiviteter. Hvis der er mere tid i kalenderen, finder man Mie i sofaen med en stor pose slik. Eller også er hun fordybet i at planlægge rejser for familien.

Kurser
  • Bobath grundkursus
  • Efteruddannelseskursus i Dystonibehandling
Morten

Morten startede på Neuroklinik i maj 2021. Han er uddannet fysioterapeut og har specialiseret klinisk erfaring med sig fra Hammel Neurocenter, hvor han har trænet med meget udfordrede patienter på et højt fagligt niveau.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

Jeg finder stor glæde i det daglige arbejde på Neuroklinik. Her giver de lange og intensive forløb sammen med de tætte relationer til klienterne de bedste forudsætninger for resultater og derigennem stor faglig stolthed.

Værd at vide om Morten

Når Morten ikke træner klienter i klinikken, dyrker han sin passion for kampsport, som han har dyrket i forskellige udgaver. Til den sport hører desværre ofte skader, og det er særlig skidt for Morten, for han er ikke glad for nåle.

Kurser
  • Grundkursus i smertevidenskab
  • Neurocience og Smertefysiologi

Morten

Fysioterapeut