Mød specialisterne

Julian Steensgaard

Klinikejer og fysioterapeut
Julian

I februar 2017 overtog Julian Neuroklinik, hvor han har arbejdet som fysioterapeut siden 2013. Julian er uddannet fra VIA University College Campus Nord og nåede at arbejde hos Neurocentret i Aarhus Kommune og Bo-, Rehabiliterings- og Aktivitetstilbuddet Tagdækkervej, inden han landede i Neuroklinik.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”Jeg føler mig heldig med mit arbejde, når klienterne åbner deres univers op for mig, og jeg har mulighed for at påvirke dem i en positiv retning.
Da muligheden bød sig for at kunne videreføre værdierne på Neuroklinik og samtidig bidrage med mine ideer og dermed udvikle Neuroklinik, var jeg ikke i tvivl, om at jeg skulle overtage klinikken”.

Værd at vide om Julian

Julian er generelt utilfreds mandag formiddag, eftersom Danmarks mest stabile fodboldhold, AGF, piner ham i weekenderne. Heldigvis er klienterne altid klar med en stikpille eller opmuntrende kommentarer: ”Så er ugen godt i gang, og jeg tror altid på, det kan blive bedre for klienterne… og AGF”, kommenterer Julian med et glimt i øjet.

Kurser
  • Introductory module 1, Human Movement
  • Bobath Basis Course
  • Bobath Advanced Course, Functional Mobility
  • Bobath Advanced Course, Core Stability and Function
Camilla

Camilla har gjort karriere hos Neuroklinik, siden hun blev uddannet fysioterapeut fra VIA University College Campus Nord.

Hvorfor er det fedt at arbejde hos Neuroklinik?

”At se en klient tage hjem efter behandling og træning med et smil på læben, giver mig drive og gåpåmod og kan kun bekræfte mig 100 procent i, at jeg har det fedeste arbejde, hvor jeg har mulighed for at gøre en forskel. Det har stor betydning for mig, at jeg kan se, at klienterne trives og opnår synlige resultater”.

Værd at vide om Camilla

Møder du Camilla i Føtex, og undrer dig over, at hun ikke vil hilse på dig, er der en ganske legitim årsag til det. Så er du nemlig stødt ind i Camillas tvillingesøster, som ligner hende på en prik.

 Kurser
  • Bobath Basis Course
  • Bobath Advanced Course

Camilla Rathje

Fysioterapeut
To nye medarbejdere

Morten og Mie er to nye medarbejdere her i Neuroklinik. Fotos og info om dem kan ses her på siden inden så længe.